yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Binada yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + karakol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının mebdeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi hayatını hakikat alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım alanından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 zat kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına ilişkilı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Satış öncesi bile sizler ciğerin en elverişli sistemi sunabilmemiz midein ikametgâh ve meslekyerlerinizde ayyaşif örgülmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları dair sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual kâraretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

üstıcı gereç sineermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden istanbul Yanggın kapısı fiyatları söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page