En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en makul eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve art grup uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz bir küme insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik pas sistemi ile korku çabucak kaçış çekimının daha seri kârlemesini sağlamlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en makul paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğçalışmamektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda yangın kapısı değmaslahatmektedir.

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ahşap kapının nanay olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page